Wytske van Hoven 📞 06 123 50 981 info@opruimcoachwytske.nl

Reviews van Van Hoven Organizing

Klanttevredenheid vind ik heel belangrijk.
Ik ben er trots op dat ik mijn klanten heb geholpen om hun huis en leven te organiseren.
Hieronder vertellen tevreden klanten in de reviews over hun ervaringen met mij:

“Als ‘k nu op de overloop loop, denk ik niet meer: ‘Oh ja, die zolder moet ook nog eens’, maar: ‘Wat heerlijk dat de zolder opgeruimd is!” – Janneke

“Wat was het een enorme opluchting toen ik de stap gezet had om een organizer in te schakelen! Wytske heeft me begeleid met het ordenen van de opslagruimte. Er viel al snel een last van me af.” – Nicky

“Mijn huis begon dicht te slibben met veel te veel spullen en hobby materialen. Hierdoor bleven mijn hobby’s liggen en voelde ik me niet echt meer thuis in mijn eigen huis… te veel is niet goed… Wytske heeft mij op afstand geholpen om dit aan te pakken.” – Saskia

“Ik neem elke dag iets mee wat ik geleerd heb om een waardevol bestaan te continueren.” – Valerie

“Dankzij Wytske herkennen we ons huis haast niet meer, zo mooi is het geworden.
Ook kunnen we meer met elkaar genieten.” – Doutzen

“Wytske heeft ons goed geholpen met eerst het maken van een plan, hoe wij het gaan aanpakken en waar wij gaan beginnen.” – Sjoukje

Wil je meer lezen dan kun je  hieronder op de naam boven de sterren klikken.

Ik ben altijd blij om te horen en te zien hoe ik mijn klanten weer op weg heb geholpen.
Als jij ook hulp nodig hebt bij het organiseren van je huis of leven, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

Wat klanten vinden

Janneke
Janneke
Lees verder
Dit is zo fijn! Als 'k nu op de overloop loop, denk ik niet meer: ‘Oh ja, die zolder moet ook nog eens’, maar: ‘Wat heerlijk dat de zolder opgeruimd is!’ Ik weet weer wat ik heb, en waar ik het heb.
Nicky Tellekamp
Nicky Tellekamp
Lees verder
Wytske nam goed de tijd om mij rustig uit te leggen hoe de sessies opgebouwd zouden worden. Tijdens de sessies hielp ze mij met technieken om keuzes te maken zonder invloed uit te oefenen op mijn keuzes.
Saskia
Saskia
Lees verder
Mijn huis begon dicht te slibben met veel te veel spullen en hobbymaterialen. Hierdoor bleven mijn hobby’s liggen en voelde ik me niet echt meer thuis in mijn eigen huis… te veel is niet goed... Wytske heeft mij op afstand geholpen om dit aan te pakken. Ze is enthousiast en begrijpend.
Valerie
Valerie
Lees verder
Wytske is niet alleen een fantastische organizer, maar ook iemand die oog heeft voor details. Zij heeft snel door hoe je als persoon in elkaar zit en daarmee is het prettig werken. Zij geeft je handvaten, die je direct kunt inzetten om bijna zonder moeite te kunnen ontspullen.
Doutzen
Doutzen
Lees verder
Zeer fijne organizer! Het leven binnen het huis was een warboel en zo ook mentaal. Mijn moeder had door het rommelige huis heel veel stress, waardoor we hier echt een punt achter moesten zetten. Dankzij Wytske herkennen we ons huis haast niet meer, zo mooi is het geworden.
Sjoukje
Sjoukje
Lees verder
Wytske heeft ons goed geholpen met eerst het maken van een plan, hoe wij het gaan aanpakken en waar wij gaan beginnen. Daarna ging ieder in hun eigen kamer opruimen.
M. v. H.
M. v. H.
Lees verder
Tijdens een recente sessie via Skype heeft Wytske mij begeleid in het proces van bepalen welke kleren ik graag wil gebruiken en om deze kleren vervolgens een eigen plek te geven.
Gilbert
Lees verder
Met z’n allen houden we nu alles goed bij en we zeggen steeds tegen elkaar: wat ben ik dankbaar en wat heb ik veel geleerd van Wytske. Het is bepaald geen weggegooid geld als je Wytske inhuurt.
Angel Zuiderwijk
Angel Zuiderwijk
Lees verder
Mijn eerste contact. Ik kwam met Wytske in contact via een FB advertentie. Ik was diep ongelukkig met een opeenstapeling van fysieke en traumatische-mentale klachten, waardoor ik mijn huishouden niet meer kon doen zoals ik gewend was. Drie ongelukken hielpen daar ook niet bij.
Bettine Jojoli
Bettine Jojoli
Jojoli.nl
Lees verder
Wytske heeft ons bedrijf Jojoli enorm geholpen om onze werkruimtes te structureren. Wytske is gedreven en dit werk is echt op haar lijf geschreven. Ze werkt snel en zorgvuldig en geeft veel handvatten, tips en neemt handige producten mee.
Vorige
Volgende